mistik-img
view10798

2019’un En Şanslı Burçları

Online kahve, tarot ve astroloji falı için www.yamiba.com

Aşka Dair...

Aslanlar aşktan yana galip olanlar. Özellikle yükselen burcunuz Aslan ise değmeyin keyfinize! 2019 Aralık itibari ile bu şans Başak ve yükselen Başak’lara geçecek. Oğlak ve yükselen Oğlak’ların da aşktan yana şansları oldukça yüksek olacak. Ani bir evlilik kararının ardından ani bir çocuk yapma kararı verebilirler. Sürprizlere açık olun.

Paraya Dair...

Şüphesiz, 2019 Akrep ve yükselen Akrep’lerin yılı. Jüpiter geçtiğimiz yıl Akrep Burcu’na konuk olmuştu ve hayata dair farklı bir bakış açısı kazandırmıştı. Şimdi ise para konusunda şansları oldukça yüksek olacak. Sizin için son 12 yılın en bereketli dönemi! 2019 Aralık itibari ile bu şans Yay ve yükselen Yay’lara geçecek ve daha çok kazanır hale gelecekler. Yine de birikime odaklanmak şart, Uranüs bu anlamda sizinle epey uğraşacak. Boğa ve yükselen Boğa’lar ise piyango konusunda oldukça şanslı! Belirli başlı şans oyunlarında şansınızı denemekten çekinmeyin. Elbette büyük miktarlar harcamadan... “Bana çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin!” J

Hayata Dair...

Uranüs’ün Boğa Burcu’na yerleşmesiyle tüm burçlar belirli noktalarda etkilenecek. Koç ve yükselen Koç’lar Uranüs’ün keyfini yeniliklerden yana tadacaklar. Yenilikten yana şansları oldukça yüksek olduğu için yeni insanlar, yeni yerler, yeni hedefler konusunda oldukça hevesli olabilirsiniz.

Kariyere Dair..

Yeniliği ve değişimi seven Kova ve yükselen Kova’lar kariyer anlamında bu yıl oldukça şanslı olacak. Terfiler, yeni girişimler söz konusu olabilir. Mart 2019 itibari ile bu şansı hissetmeye başlayacaksınız.

2019’un hepimize mutluluk ve sağlık getirmesi dileğiyle...