mistik-img
view27983

2019'da Zengin Olacak Burçlar

online kahve, tarot ve astroloji falı için www.yamiba.com

Koç

İyi haberler var! Mali durumunuz ocak ayının ilk haftasından nisan ayının ikinci haftasına kadar çok iyi olacak. Ancak para kazanmak için aradığınız o kısayoldan kaçının. Ağustos ve aralık ayının ikinci haftası arasındaki zaman dilimi kazancınız ve giderleriniz dengelenecek. Finansal planınızın bozulma, ani veya beklenmeyen bir masrafla karşı karşıya kalabilme ihtimali söz konusu. Ancak bu aşamada bütçenizi korursanız herhangi bir büyük finansal kısıtlamadan kurtulmanız muhtemeldir, sadece eğlence için para harcamayın. Gereksiz harcamalardan kaçının!

Boğa

2019 yılı, çok fazla iniş ve çıkış olmayan orta bir yıl olacak. Bu yıl çok büyük kazançlar elde edemeyeceksiniz ya da çok büyük zarar etmeyeceksiniz. Kesinlikle zorluklara karşı size yardımcı olacak bir finansal plan ve bütçe hazırlamanız gerekir. Nisan sonunda etkinlikler düzenlemek için masraflara maruz kalabilirsiniz. Bu harcamaları aylar öncesinden planlamanız daha iyi olur, bu sayede zor durumlardan kurtulabilirsiniz. 

İkizler

2019 yılı, sizin için çok iyi ve hayırlı olacak. Yıl boyunca, ekonomik durumunuz iyileşmeye devam edecek ve zamanla daha iyi olmaya devam edecektir. Yılın ilk altı ayında, büyük bir ekonomik sorunla karşılaşmayacaksınız. Ayrıca taşınmaz mallardan veya uzun vadeli yatırımlardan para kazanabilirsiniz. Genel anlamda planlarınız için para biriktirmeye başlasanız iyi edersiniz, hayallerinizin yolu paradan geçiyor.

Yengeç

Birkaç iniş ve çıkışa tanık olmanız muhtemeldir. Astrolojiye göre, mali durumunuz bu yıl iyi olacak. Yani, 2019 daha güvenli bir gelecek için daha iyi bir yıl olacak. İlk dört ay yatırımlar için kötü bir zamanlama değil. Ancak, nisan ayının ilk haftasından ağustos ayının ikinci haftasına kadar olan aşama yatırımlar için gerçekten kötü olabilir. Bu dört ay boyunca para yatırırsanız, zor bir durumla karşılaşmanız muhtemeldir.

Aslan

2019, gelişim yılı. Yılın ikinci yarısında öne çıkacak olan aşırı harcama alışkanlığınızı kontrol etmelisiniz. Yılın başlarında beklenmeyen harcamalar konusunda çok dikkatli olmanızı ve aynı zamanda harcayacağınız para miktarını güçlü bir şekilde tutmanızı önerebiliriz.  Genel olarak 2019 yılı boyunca herhangi bir büyük mali kıtlıkla karşılaşmayacaksınız.

Başak

2019 yılı, finansal büyüme konusunda sizin için iyi bir dönem olabilir. Sizi maddi açıdan oldukça istikrarlı hale getirecektir ve sürekli bir gelir akışı olacaktır. Bu da sizi hayatın çeşitli yönlerinde büyük bir baskıdan kurtaracaktır. Ayrıca evli çiftler, bu yıl boyunca harcama alışkanlığınıza ve tasarruf alışkanlığınıza baskı yapacak çocukla ilgili masraflara maruz kalmak zorunda kalabilir. Gökyüzü 2019 için sizi uyarıyor. Eğer doğru bir şekilde kullanılırsa, bu yıl tüm parasal meselelerle başa çıkabileceğinizi söylüyor.

Terazi

Bu yıl para ve finans alanlarında istikrarlı bir yıl olacak. Gezegenlere göre, bu yıl da finansal ve parasal alanlarda bir dengeye şahit olacaksınız. Bu sizi daha güvenli ve emniyetli hale getirecek. Yıl ortasına kadar para ve finans alanlarında tatmin edici bir pozisyon kazanacaksınız. Bütçenize ve finansal planlamanıza göre hareket etmeniz gerekecek. Hem parayı hem de mutluluğu elde etme ihtimaliniz var. Genel olarak, yıl boyunca finansal olarak büyüyeceksiniz. Harcamalarınızın çoğunu karşılayabileceksiniz. 

Akrep 

2019 yılı, finans ve para alanında Akrepler için çok iyi olacak. Daha iyi ekonomik durumunuz sizi daha iyi bir sosyal hayata yönlendirecektir. Refahınız ayrıca size daha fazla ün ve prestij kazandıracaktır. Yani, gökyüzü size şunları söylüyor; ileri git ve yüksel! Yıldızlara göre, mali durumunuzu daha iyi idare edebileceksiniz. Bu size güven verecektir. Sorun yaşamamak için çok dikkatli ve bilinçli olmanız gerekir. Finansal konularda küçük hatalar yapmanın zararlara neden olabileceğini unutmayın.

Yay

Para akışınız, yıl boyunca tekdüze kalacak. Çok büyük bir patlama ya da çok büyük bir kayıp söz konusu görünmemekte. Fakat genel anlamda şansınız çok yüksek. Kısa vadeli yatırımlar pek uğurlu değil. Yılın ortası finansal olarak en güçlü döneminiz olacak. Yıl sonunda, eski bir yatırımınızdan ya da uzun süreli bir mülkünüzü satarak iyi para kazanmanız muhtemeldir. Size yardımcı olacaktır.

Oğlak

2019 yılı olumlu ve mutlu olacak. Yılın başında geçmişte yaptığınız yatırımların meyvesini yiyebilirsiniz. Para girişi çeşitli kaynaklardan olacaktır. Yılın ortasında, isteklerinizi yerine getirmek için tasarruflarınızdan harcamak zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınızın çoğu, aile üyelerinizin, partnerinizin belki de çocuklarınızın veya diğer yakın kişilerin ihtiyaçları ve istekleri için olacaktır. Etrafınızda olumlu hisler yaratma olasılığınız çok yüksektir, ki bu sizin çok para kazanmanızı sağlayacaktır.

Kova

Kova burcu için 2019 yılı zor geçecek. Farklı yaşam alanlarında paraya ihtiyacınız olacak. Bu nedenle, harcamalarınızı kontrol etmeniz önerilir. Para harcayın ancak gerekli özen ve dikkatle... Gereksiz harcamalardan kaçının. Yıl ortasında, ihtiyaç ve isteklerinizin bir kısmını yerine getirmek için borç almaya zorlanabilirsiniz. Fırsatlarınızı zorluklara dönüştürmek için tüm enerjinizi ve çabalarınızı kullanın. Aldığınızdan en iyi şekilde yararlanın, yıldızlar size daha fazlasını sağlayacaktır!

Balık

2019 yılında, Balıklar için kazançlı gelişmeler olacak. Bu yıl sıkı çalışmanız gerekebilir.  Yıl boyunca elinizde yeterince para olacak. Finansmanınızı planlı ve etkili bir şekilde yönetebilirseniz, mali durumunuzun daha iyi ve daha güçlü olması muhtemeldir. Yeterince paraya sahip olacağınız için lüks ve konforlu bir yaşam tarzı benimseyeceksiniz. Yıl boyunca iniş ve çıkışlara rağmen, mali durumunuz iyi kalacaktır. 

 

online kahve, tarot ve astroloji falı için www.yamiba.com